Category: Escort anal

Black anal we wibe

black anal we wibe

Dito är av We-Vibe en vibrerande analplugg tänkt för par som vill utforska anal stuimulering tillsammans, men det går så klart bra att använda Dito som solo. utforskning. Dito stimulerar med sköna och varierande vibrationer som styras via fjärrkontrollen eller gratis appen vi-Connect. Njut av mängder positioner och upptäck. Vibrerande analplugg i silikon och dessutom med en fjärrkontroll för enklare användning - från We-Vibe. WE - Vibe Sync Aqua hittar du i varugruppen Parleksaker här i vår webshop. WE - Vibe Sync Aqua är också en lagervara i vår butik Truck Videocenter bakom Stig Center i Göteborg, där vi har Göteborgs största sortiment av sexleksaker, vi har även en butik på Backaplan i Göteborg som heter Videoshopen, men där kan vi.

Videos

We Vibe Ditto Anal Plug We-Vibe 4 Plus App-styrd Par Vibrator är en uppdaterad och förbättrad version av världens mest populära parvibrator som har hjälpt kunder över hela världen med att få ännu bättre sex! Den läckra We-Vibe 4 Vibrator används under sex där den stimulerar kvinnans G-punkt och klitoris medan ni njuter av varandra. Nu har utvecklarna bakom världens mest sålda parleksak verkligen fått till det och skapat en helt ny produkt som varje kvinna - eller för den delen man - som gillar att ha något där bak kommer att sukta efter! Detta är vad vi kallar anal njutning med kvalitet! Plug and Play helt enkelt! We-Vibe och deras kända. We-Vibe är ett av de mest populära märkena i världen, inte minst på grund av den berömda parvibratorn som kan användas samtidigt som man har samlag. black anal we wibe

Black anal we wibe - datingsida

Veckans Deal   Glöm inte att köpa Glidmedel kr rabatt på en leksak. Klitorisvibratorn följer kroppens konturer och den omdesignade G-punktsstimulatorn har formats så att den är mer behaglig att använda och når G-punkten ännu bättre. We-Vibe Rave G-punkts Vibrator. Diskret leverans Anonym avsändare. Det blåa silikonet är kroppssäkert, silikonlent och praktiskt vid rengöring. Plug and Play helt enkelt! Huge Zone 10inch Köp  kr.

0 comments on Black anal we wibe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa sida »